Vacatures

Waarom Werken Bij David Groep?

Bij David Groep bieden we een dynamische werkomgeving waar innovatie en vakmanschap centraal staan. Je werkt aan uitdagende projecten samen met een team van enthousiaste en deskundige collega’s. We investeren in jouw professionele groei door middel van trainingen en doorgroeimogelijkheden. Bij ons krijg je de kans om echt impact te maken en mee te bouwen aan prachtige projecten. Sluit je aan bij David Groep en bouw mee aan de toekomst!

Wat hebben wij te bieden?

Veiligheid bij David Groep

Bij David Groep nemen we veiligheid uiterst serieus. We hanteren strikte veiligheidsprotocollen en zorgen voor een veilige werkomgeving door continue training en modernisering van onze veiligheidsuitrusting. Onze toewijding aan veiligheid betekent dat je altijd beschermd bent op het werk, wat ons onderscheidt als een voorkeurswerkgever in de bouwsector.

Goed Materiaal

Bij David Groep gebruiken we alleen de beste materialen. Deze aanpak garandeert niet alleen de superioriteit en duurzaamheid van onze bouwprojecten, maar verhoogt ook de werkprestaties en -tevredenheid. Werken met topkwaliteit materialen maakt onze werkomgeving efficiënter en aangenamer.

Opleidingsmogelijkheden bij David Groep

David Groep investeert in jouw professionele groei. Met een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, van on-the-job training tot gespecialiseerde cursussen, bieden we je de kans om vaardigheden te ontwikkelen en carrière te maken in de bouwindustrie. Dit maakt ons een aantrekkelijke keuze voor iedereen die zich wil ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

Wij zijn op zoek naar:

Als loodgieter ben je verantwoordelijk voor:

– Afvoer- en waterleidingwerk verleggen en aanleggen tijdens badkamer en toilet renovaties
– Sanitair installeren en afmonteren t.b.v. badkamer en toilet
Inbouwreservoirs aansluiten en ombouw maken
– Radiatoren aansluiten en omleggen op CV- en stadsverwarming

Functie eisen

– Minstens 5 jaar (Aantonbare) ervaring als loodgieter
– Kennis met koper en meerlagenbuissystemen (Uponor)
– In bezit van rijbewijs B
– In het bezit van een VCA certificaat
– Secuur en snel kunnen werken
– Flexibel qua werktijden.
– Elektra-kennis, wcd lichtschakelaar verplaatsen (Pré)

Als Elektriciën ben je verantwoordelijk voor

1. Installatie van Elektrische Systemen: Zorgen voor de aanleg en correcte installatie van alle elektrische bedrading en componenten in een gebouw.
2. Veiligheidsnormen Handhaven: Garanderen dat alle elektrische installaties voldoen aan de nationale en lokale veiligheidsvoorschriften.
3. Probleemoplossing en Reparaties: Diagnoses stellen en problemen oplossen bij elektrische storingen, en deze effectief repareren.

Functie Eisen

– Je hebt een achtergrond of opleiding in elektrotechniek;
– Je hebt ervaring als Elektromonteur, Elektricien
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
– Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Je bent in het bezit van een VCA of bent bereid deze te behalen.

Verantwoordelijkheden

– Contactpersoon en leidinggevende op de bouwplaats.
– Verantwoordelijk voor planning en kwaliteit en veiligheid.
– Aanvoeren van bouwmaterialen en afhandelen van meer- en minderwerk.
– Uitvoeren van werkzaamheden met een focus op samenwerking.
– Ondersteunen van werknemers en onderaannemers voor optimaal resultaat.
– Werken binnen een betrokken en innovatief bouwbedrijf met een nuchtere aanpak.
– Functioneren op MBO niveau met sterke communicatieve vaardigheden.

Functie Eisen

– Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bouwkundige richting.
– Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
– Proactief, zelfstandig met een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
– Bewezen vermogen tot het aansturen van teams en het coördineren van bouwprocessen.
– In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en veiligheidsbewust.

Verantwoordelijkheden van een Werkvoorbereider Bouw

1. Projectplanning en Organisatie: Het opstellen van gedetailleerde projectplanningen en zorgen voor een efficiënte organisatie van materieel en personeel.
2. Begroting en Kostenbewaking: Het opstellen van kostencalculaties en het bewaken van het budget gedurende het gehele bouwproces.
3. Communicatie en Coördinatie: Het fungeren als spil tussen verschillende afdelingen, onderaannemers en leveranciers om zeker te stellen dat iedereen op de hoogte is van de laatste projectdetails.
4. Kwaliteitscontrole: Toezien op de naleving van specificaties en kwaliteitsstandaarden in alle fasen van het bouwproject.

Functie-eisen voor een Werkvoorbereider Bouw

1. Opleiding in Bouwkunde: Een afgeronde MBO of HBO opleiding in bouwkunde of een vergelijkbare technische studie.
2. Ervaring in de Bouwsector: Ervaring met bouwprojecten en bekendheid met bouwprocessen en -materialen.
3. Vaardigheden in Projectmanagement: Sterke organisatorische en planningsvaardigheden om projecten efficiënt te leiden.
4. Communicatieve Vaardigheden: Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, voor effectieve samenwerking en rapportage.

1. Kostenberekening: Het nauwkeurig berekenen van de totale kosten van materialen, arbeid en andere uitgaven voor bouwprojecten.
2. Offertes Opstellen: Het opstellen van gedetailleerde offertes en contracten voor klanten, inclusief specificaties van het werk en prijsstelling.
3. Risicoanalyse: Het identificeren van potentiële financiële risico’s in projecten en het voorstellen van strategieën om deze te beperken.
4. Prijsonderhandelingen: Onderhandelen met leveranciers en onderaannemers om de beste prijzen en voorwaarden te verkrijgen.

Functie-eisen voor een Bouw Calculator

1. Opleiding in Bouwkunde of Economie: Een relevante MBO of HBO opleiding, zoals bouwkunde, civiele techniek, of een economische richting gespecialiseerd in bouwmanagement.
2. Analytisch Vermogen: Sterke analytische vaardigheden om complexe calculaties en kostenanalyses nauwkeurig uit te voeren.
3. Ervaring met Calculatie Software: Bekwaamheid in het gebruik van calculatie- en projectmanagementsoftware die in de bouwindustrie wordt gebruikt.
4. Detailgerichtheid: Een sterk oog voor detail om fouten in berekeningen en offertes te voorkomen en de nauwkeurigheid te waarborgen.

Sluit Je Aan Bij Ons Team

Bij David Groep zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, gepassioneerde professionals die ons helpen bouwen aan de toekomst. Of je nu een ervaren vakman bent of net je carrière in de bouw wilt starten, wij bieden een dynamische werkomgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en echt verschil kunt maken.

Teamgerichte Cultuur: Bij ons sta je er nooit alleen voor. Samenwerking en ondersteuning zijn de hoekstenen van ons succes.

Groei en Ontwikkeling: Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van trainingen en professionele groeikansen.

Diversiteit aan Projecten: Werk aan uiteenlopende en uitdagende projecten die echt impact maken.

Competitief Salaris en Voordelen: Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee te groeien met ons bedrijf.

Interesse?

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een toonaangevend aannemersbedrijf en samen te werken aan inspirerende projecten? Stuur ons vandaag nog je CV en motivatiebrief via [e-mailadres] of vul ons online contactformulier in.